Vondaag een Rezept op Platt:
Pannkoken backen
Wi bruukt: Eier, Melk, Mehl Fett för de Pann
Eenfach: 250 g Mehl 1 Ei ½ l Melk 1 Teelepel Solt
Beter: 250 g Mehl 2 Eigeel ½ l Melk 1 Teelepel Solt 2 Eisnee
Allerbest: 125 g Mehl 3 Eigeel ¼ l Melk 1 Teelepel Solt 3 Eisnee
So warrt dat maakt: Mehl in en Schöttel doon. Ei, Melk, Solt mengeleren, denn dat Mehl dorto, allens goot röhren. Toletzt den Eisnee dorto. In hittes Fett in de Pann dünne Pannkoken backen.

Jugendverband im Schleswig-Holsteinischen Heimatbund
Hamburger Landstr. 101
24113 Molfsee


Tel.: 0049/431/98 384-14
FAX: 0049/431/98 384-23
eMail: jshhb@heimatbund.de

Facebook

JSHHB